string(1) "a"

inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp bestaat 10 jaar

Ruim 200.000 consumenten hebben inspiratie opgedaan voor een nieuwe keuken.

16 November 2021

Sinds vorige week biedt inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp al 10 jaar inspiratie voor nieuwe keukenapparatuur. De 4.000m2 showroom toont een uitgebreide collectie keukenapparatuur van de toonaangevende merken Bosch, Siemens, Gaggenau, en NEFF. Inmiddels hebben ruim 200.000 consumenten op een interactieve en speelse manier inspiratie opgedaan over de apparatuur van deze merken. In lijn met het 10-jarig bestaan wordt begin volgend jaar de kookschool vernieuwd en wordt een nieuwe huisstijl en website gelanceerd.

Al 10 jaar lang horen, ruiken, proeven, zien en ervaren

In 2011 opende inspiratiehuis 20|20 voor het eerst haar deuren, een plek waar de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur te zien zijn. Na 10 jaar heeft zij ruim 200.000 consumenten uit het hele land mogen ontvangen. Zij hebben middels een bezoek, rondleiding, persoonlijk adviesgesprek, kookdemonstratie of kookworkshop inspiratie opgedaan over de apparatuur van deze merken. “Komend jaar willen we de activiteiten van inspiratiehuis 20|20 verder uitbreiden, bijvoorbeeld met evenementen, activiteiten voor kinderen en samenwerkingen met lokale partners. Ook gaan we uitbreiden met Home Connect trainingen, zodat de consument optimaal onze apparatuur die te besturen is via de smartphone, of zelfs met je stem, kunnen ervaren. Er staat veel op de planning! Recent is onder andere de showroom van een van onze merken helemaal vernieuwd. En in het eerste kwartaal volgend jaar volgt ook een nieuwe huisstijl en vernieuwde website. Het vrijblijvend adviseren van de consument vinden wij erg belangrijk en met deze aanvullingen willen we de bezoeker nog meer centraal zetten en beter kennis laten maken met onze apparatuur”, aldus Ivonne Schauwaert, Head of inspiratiehuis bij BSH Nederland.

Duurzaamheid voorop: teruggeven aan de natuur en maatschappij

inspiratiehuis 20|20 maakt deel uit van Park 20|20 in Hoofddorp. Park 20|20 is het eerste full service cradle to cradle geïnspireerde kantorenpark in Nederland, oftewel alle gebruikte materialen, ook tijdens de bouw, moet hergebruikt of teruggegeven kunnen worden aan de natuur. Het inspiratiehuis 20|20 is ontworpen door architectenbureau William McDonough + Partners. Het cradle to cradle gebouw sluit naadloos aan op het duurzame karakter van BSH Huishoudapparaten BV. Aanvullend op het thema duurzaamheid organiseert inspiratiehuis 20|20 maatschappelijk verantwoorde evenementen zoals JINC Bliksemstages, een initiatief ter ondersteuning van de ontwikkeling van een kind.

Privé diner thuis

Om het 10-jarig bestaan van inspiratiehuis 20|20 te vieren maken bezoekers die een persoonlijk adviesgesprek hebben gehad of een workshop hebben gevolgd tussen 11 november en 31 december 2021 kans op een privé diner thuis, geheel verzorgd door inspiratiehuis 20|20. Meedoen kan door het invullen en inleveren van een kaartje op locatie. De winnaar wordt vóór 15 januari 2022 bekendgemaakt.

Reacties