De nieuwe Teka MaestroPizza oven met professionele pizza functie

De eerste oven thuis die pizza's bakt op de perfecte baktemperatuur van 340°C in authentiek Napolitaanse stijl.

21 November 2021

Deze oven combineert alles wat je nodig hebt voor een perfecte pizza: temperatuur, snelheid en professionele accessoires.

De nieuwe MaestroPizza oven van Teka doet de harten van pizzaliefhebbers sneller kloppen. Met 340° C bereikt de oven de perfecte gaartemperatuur voor Napolitaanse pizza's. De MaestroPizza is supersnel, hij bereidt een pizza in slechts drie minuten (voorverwarmen is noodzakelijk). Dit betekent dat 10 pizza's kunnen worden bereid in slechts 30 minuten.

Professionele pizzasteen

De pizzasteen garandeert een perfect bakresultaat: hij absorbeert het vocht van het deeg en zo ontstaat een bijzonder krokante bodem. Tegelijkertijd blijven de ingrediënten sappig en blijft de smaak volledig behouden. De roestvrijstalen lifter is perfect voor het draaien en uitnemen van de pizza.

Een krachtige pyrolytische en multifunctionele oven

De MaestroPizza oven is niet alleen een wereldprimeur vanwege zijn hoge temperaturen en baksnelheid, maar ook een ultramoderne multifunctionele oven waarmee allerlei recepten kunnen worden bereid. Bovendien beschikt hij over het innovatieve SurroundTemp-systeem - een extra weerstand die de warmte laat circuleren en gelijkmatig verdeelt om heerlijke gerechten te bereiden.

Een ander pluspunt is het dubbele reinigingssysteem: het Pyrolyse reinigingssysteem zorgt voor een diepe reiniging en verandert vet in as, terwijl de HydroClean reinigingsfunctie het perfecte hulpmiddel is voor de dagelijkse reiniging. De Teka MaestroPizza oven heeft een energie-efficiëntieklasse van A+.

Meer informatie: www.teka.com

Reacties