Combi-stoomoven

De KitchenAid Combi Stoomoven combineert stoom en hete lucht: sappig, gebruind en mals.

KitchenAid Stoomoven

KitchenAid Stoomovens gebruiken een geïntegreerde boiler die de stoom direct in de ovenruimte injecteert. Hierdoor krijg je smaakvol, gezond en voedingsrijk voedsel met behoud van alle vitale mineralen en vitaminen.

Sous-Vide

Wat de KitchenAid Stoomovens uniek en speciaal maken zijn de 10 Chef Touch sous-vide functies, die professionele resultaten mogelijk maken. Een aantal precieze temperaturen en stoomwaarden zijn geoptimaliseerd voor 10 verschillende voedselcategorieën om de best mogelijke kookresultaten voor vacuüm-verpakt voedsel te garanderen. Het voedsel wordt uiterst voorzichtig op lage temperatuur gekookt, waarbij de natuurlijke textuur en smaak blijft behouden.

Combi-stoom

Dankzij de ventilator aan de achterkant van de ovenruimte, kan de KitchenAid Combi Stoomoven stoom en hete lucht combineren: sappige gerechten, perfect gebruind aan de buitenkant... en heerlijk mals vanbinnen.

Recepten-assistent

Deze slimme functie beschikt over een menu met voorgeprogrammeerde recepten, die culinaire hoogstandjes met één druk op de knop garanderen. De Pure Stoomoven beschikt over 31 recepten, terwijl de Combi Stoomoven er zelfs meer dan 70 biedt. Wat je ook kookt, je kunt erop vertrouwen dat uw KitchenAid oven achter je staat.

Meer functies

Het Cool Door-systeem verzekert dat de temperatuur van de ovendeur nooit te warm wordt. Met het oog op extra veiligheid houdt de kinderbeveiliging op de ovendeur nieuwsgierige vingertjes op afstand. En dankzij het Easy to Clean roestvrije staal blijft uw oven er bovendien steeds als nieuw uitzien.

Stoomoven

Koken met stoom behoudt de delicate vitaminen, mineralen en voedingsstoffen alsmede alle kleuren en texturen die een goed gerecht perfect maken.

Het is een bijzonder gezonde manier van koken, aangezien er nauwelijks extra zout of extra vetten vereist zijn om uw gerecht op smaak te brengen. Met een temperatuurbereik van 40° C tot 100 °C, bieden onze stoomovens je de flexibiliteit om de temperatuur van de stoombereiding perfect aan te passen aan al uw gerechten - of je nu vlees, vis of groenten wil klaarmaken.

En, alsof dat nog niet genoeg is, brengt KitchenAid uw kookcapaciteiten met stoom tot op een hoger niveau met speciale sous-vide functies waar een professionele keuken trots op zou zijn.

Specificaties

- Boiler stoomtechnologie
- Hetelucht-functie
- Voorgeprogrammeerde recepten
- 10 Sous-vide functies
- Combi stoomfuncties
- 2 regenereerfuncties
- 8 speciale functies waaronder: - Hetelucht + stoom, Opwarmen, Ontdooien, Deeg rijzen, etc.
- Afgewerkt in Easy to Clean roestvrij staal
- Roestvrijstalen ovenruimte 34 ltr
- Blauwe LCD-display met tekst & animatie
- Kerntemperatuurmeter
- Cool Door-systeem
- Waterreservoir met handmatige vulling
- Watertank capaciteit: 1,45 ltr
- Energieklasse A

Geschikt voor het ChefTouch-systeem.