string(1) "p"
Profielfoto van De Schouw Witgoed
De Schouw Witgoed
Nieuwe Brink 20, 1404 KB Bussum
maandag
08:00 - 17:30
dinsdag
08:00 - 17:30
woensdag
08:00 - 17:30
donderdag
08:00 - 17:30
vrijdag
08:00 - 17:30
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Ontdek de voordelen van de Quooker kokend water kraan

Ontdek de voordelen van de Quooker kokend water kraan voor uw keuken

De Quooker kokend water kraan is een ware revolutie in de moderne keuken. Het biedt u direct kokend water, waardoor u tijd, energie en water bespaart. Bovendien is deze innovatieve kraan niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en verkrijgbaar in diverse designs. In dit artikel vertellen we u graag meer over de voordelen van een kokend water kraan en waarom u er een zou moeten kopen voor uw keuken.

De veelzijdigheid van kokend water kranen

Kokend water kranen zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de keuken. Ze bieden namelijk tal van mogelijkheden, zowel op het gebied van design als functionaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld 3-in-1 kokend water kranen die naast kokend water ook gewoon koud en warm water bieden. Dit maakt ze tot een all-in-one oplossing voor iedere keuken.

Quooker: de pionier op het gebied van kokend water kranen in Nederland

Er zijn verschillende aanbieders van kokend water kranen, maar het merk Quooker staat aan de basis van deze innovatie. Zij hebben de kokend water kraan groot gemaakt in de Nederlandse keuken en hebben de afgelopen jaren diverse nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd. Zo zijn er Quooker kokend water kranen die naast kokend water ook warm en koud water kunnen geven via hetzelfde boiler systeem. Hierdoor kunt u uw huidige keukenkraan vervangen voor een all-in-one kraan en heeft u geen aparte keukenkraan en kokend water kraan meer nodig.

Quooker kokend water kranen nu ook in het zwart

De populaire Fusion kokend water kranen van Quooker zijn nu ook leverbaar in het zwart. Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met een zwarte finish. U heeft de keuze uit een zwarte Fusion Square met een strakke, rechte uitloop en een zwarte Fusion Round met een sierlijke, ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokend water kraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom.

De Quooker kokend water kranen bieden alle voordelen die u van het vertrouwde merk mag verwachten: ze zijn energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Bovendien is er een bijpassende zeeppomp in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met een PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

Waarom een Quooker kokend water kraan kopen?

De aanschaf van een Quooker kokend water kraan is een slimme investering voor uw keuken. Het biedt u niet alleen direct kokend water, maar ook een stijlvolle en praktische oplossing voor uw keuken. Bovendien bespaart u met een Quooker kraan tijd, energie en water, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee. Kortom, de Quooker kokend water kraan is een onmisbare toevoeging aan uw keuken.