Foto: etna-1

Nieuwe ETNA Energy Heroes doen het mooi zuinig aan

3 keukenapparaten die royaal zijn in gebruiksgemak maar zuinig in energieverbruik

03 Juni 2024

Afgelopen jaar introduceerde ETNA haar Energy Heroes; keukenapparaten die uitblinken in energiezuinigheid. Het Nederlandse merk heeft niet stilgezeten en kondigt nu drie nieuwe helden aan. Een A-label inbouwvaatwasser, een A-label koel-vriescombinatie en een A++ blokmodel afzuigkap.

ETNA VW743NC - Luxe A-label inbouw vaatwasser

Of je nu een groot etentje met vrienden organiseert of een intiem diner voor twee hebt, de ETNA VW743NC vaatwasser biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Deze vaatwasser biedt ruimte voor 16 couverts, maar heb je een keer minder vaat, dan gebruik je de korfselectie-functie. Hiermee reinig je alleen de bovenste of onderste korf. Met energieklasse A is dit een van de meest zuinige vaatwassers op de markt. Bovendien is het lage geluidsniveau van 43 dB(A) ideaal voor open keukens.

De ETNA VW743NC staat voor luxe met led-binnenverlichting, tijdsindicatie op de vloer en een automatische deuropening voor energievriendelijk drogen. Met de ETNA Connect App stel je je favoriete programma’s in en volg je de status van de vaatwasser op afstand.

Verkoopadviesprijs € 1.349,00.

ETNA KCV520NZWA – Design A-label vrijstaande koel/vriescombinatie

Een modern zwart design, heerlijk veel ruimte en een heldhaftig laag energieverbruik; de ETNA KCV520NZWA met energielabel A verbruikt slechts 109 kWh per jaar. De vrijstaande koelkast is ruim 2 meter hoog en super stil (35 dB) dankzij de inverter compressor.

Het koelgedeelte is voorzien van MultiFlow 360° ventilatietechniek, led-binnenverlichting en twee Convert Freshzones voor het optimaal bewaren van groenten/fruit of vlees/vis. Het vriesgedeelte heeft drie ruime laden met FastFreeze en SuperCool functies voor snel invriezen en koelen. Een alarmsignaal waarschuwt als de deur openstaat. Het model is ook beschikbaar in RVS variant.

Verkoopadviesprijs € 1999,00.

ETNA AB791ZT & AB791RVS - A++ label blokmodel afzuigkap voor een gezond binnenklimaat

De nieuwe AB791 90 cm brede slimline blokmodellen in matzwart en RVS, met energielabel A++, zijn echte ETNA Energy Heroes. Deze krachtige afzuigkappen hebben een capaciteit van 274 m³/h in de laagste stand en tot 632 m³/h in boost stand. Het glazen frontpaneel, de verlichte bedieningsknoppen en de dimbare led-strip zorgen voor extra gebruiksgemak en versterken de moderne uitstraling. Bovendien bieden deze afzuigkappen veel kookruimte dankzij de diepte van slechts 39,3 cm.

Verkoopadviesprijs € 729,00.

Meer van ETNA
Reacties