Foto: Etna_vaatwasser

Zuinige ETNA vaatwasser voor multi-taskers

Vanuit de file nog even de vaatwasser aanzetten? Check!

29 Juni 2024

De uitvinding van de vaatwasser is überhaupt al een geschenk maar moderne technologieën maken het gebruik nu nog gemakkelijker. Deze nieuwe A-label vaatwasser van ETNA is daar een voorbeeld van. De luxe ETNA VW743NC is namelijk, behalve stil, zuinig en ruim, ook nog eens op afstand in te stellen en te volgen met de ETNA Connect App.

Deze vaatwasser behoort tot de meest energie-efficiënte op de markt en is met een geluidsniveau van 43 dB(A) ideaal voor een open keuken. Ondanks de standaard inbouwhoogte heeft dit model ruimte voor 16 couverts, dus ook na een etentje met vrienden past alle vaat met gemak in de vaatwasser. Dit luxe model heeft led-binnenverlichting en resttijd projectie op de vloer. Je kunt instellen of de deur automatisch moet openen na het programma voor duurzame droging. Verder beschikt de VW743NC over extra droog- en extra snel functies, en een zelfreinigingsprogramma. Je kan er ook voor kiezen om alleen de bovenste of onderste korf te laten reinigen.

De ETNA VW743NC kan worden gekoppeld met de ETNA Connect App. Hiermee kun je favoriete programma’s instellen, de status van de vaatwasser op afstand volgen en heb je snel inzicht bij meldingen over het apparaat. Heb je zonnepanelen? Dan zet je dankzij de ETNA connect App jouw vaatwasser op afstand aan wanneer jouw zonnepanelen energie opbrengen.

ETNA lanceert in deze serie ook de VW743HNC met een extra hoge inbouwhoogte van 86 tot 92 cm. De ETNA VW743NC volledige geïntegreerde vaatwasser heeft een adviesprijs van € 1.349,-.

Meer van ETNA
Reacties