Foto: Wonen_nl-Plasmamade-e-filter

Nieuw plasmafilter met E-technologie van PlasmaMade

Een schone luchttechnologie die een efficiëntere en duurzamere oplossing voor luchtzuivering biedt

24 Maart 2023

PlasmaMade B.V. heeft met succes een nieuw plasmafilter met E-technologie ontwikkeld, onder hun internationale patent. Deze baanbrekende plasmafilter is het resultaat van hard werken, toewijding en samenwerking van ons getalenteerde team, met speciale dank aan Ramon Lammersen en Kenny van der Sluis.

'We zijn verheugd dat we kunnen samenwerken met ATAG Benelux en we willen onze oprechte dank uitspreken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld om aan dit opwindende project te werken. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn er trots op deel uit te maken van zo'n fantastische groep professionals die altijd streven naar de beste resultaten,' schrijft Martin van der sluis op zijn LinkedIn pagina.

Deze innovatieve technologie zal een revolutie teweegbrengen in de industrie van schone luchttechnologie en biedt een efficiëntere en duurzamere oplossing voor luchtzuivering. Martin: "We zijn ervan overtuigd dat deze innovatieve technologie een revolutie teweeg zal brengen in de industrie van schone luchttechnologie en een efficiëntere en duurzamere oplossing voor luchtzuivering zal bieden. Het was een eer om aan dit project te werken en we zijn verheugd om nieuwe mogelijkheden op dit gebied te blijven verkennen."

Kijk voor meer informatie over deze revolutionaire plasmafilter met E-technologie op de website van PlasmaMade.

Meer van PlasmaMade
Reacties