5 voordelen van een PlasmaMade E-Filter

Het PlasmaMade E-Filter is een gepatenteerde recirculatiefilter. De plasmafilter zorgt voor een gezond en een veilig binnenklimaat!

Een plasmafilter verbetert de luchtkwaliteit en is uitermate geschikt voor bijna alle typen afzuigkappen ter vervanging van de koolstoffilter! Handig toch? Normaal gesproken zit er in een afzuigkap een koolstoffilter in. Deze dien je ongeveer elke de 3 tot 6 maanden vervangen te worden. Dat hoeft tegenwoordig niet meer met de PlasmaMade E-Filter, lees hieronder bijkomende voordelen met een plasmafilter.

1. Plasmafilter helpt tegen je allergieën

Ja zeker, de PlasmaMade E-Filter, oftewel de plasmafilter helpt tegen je allergieën! Met de techniek binnenin de plasmafilter worden niet alleen allergieën geëlimineerd, maar ook kookgeuren, virussen, fijnstof, pollen en andere ziekteverwekkers! Dit gebeurt middels een hoogspanningsveld, dit wordt ook wel de koude verbranding genoemd.

2. Lange levensduur

Als de koolstoffilter zijn einde nadert vergeten veel mensen hun koolstoffilter te vervangen. Eerder werd er vermeld dat de koolstoffilter ongeveer elke de 3 tot 6 maanden vervangt moet worden. Een PlasmaMade E-Filter daarentegen kan een stukje langer mee. Deze plasmafilter kan namelijk 10 tot 15 jaar mee. Dit betekent dat je in theorie niet meer een nieuwe hoeft te kopen en ook dus niet meer hoeft te vervangen.

3. Goedkoper

De PlasmaMade E-Filters maken gebruik van een speciale technologie en zijn daardoor logischerwijs een stukje duurder dan een normaal koolstoffilter. Maar het verschil is dat je de koolstoffilter tussen de 3 tot 6 maanden moet vervangen, terwijl je met een plasmafilter wel 10 tot 15 jaar mee kan bij normaal gebruik. Een plasmafilter is een investering maar na een aantal jaren heb je het geld al terugverdiend en daarnaast hoef je geen zorgen meer te maken dat je de koolstoffilter nog moet ‘vervangen’.

4. Makkelijke installatie

De PlasmaMade E-Filter is zeer gemakkelijk te installeren! Haal je afzuigkap eraf en het is daarna simpelweg je plasmafilter aansluiten op je motor en vervolgens is het plug-and-play. Zet je afzuigkap er weer op en dan is je plasmafilter helemaal klaar voor gebruik.

5. Betere afzuigcapaciteit

Een koolstoffilter wordt geplaatst tussen kookzone en de motor van de afzuigkap. Het zit zo, hoe langer een koolstoffilter er zit, hoe viezer het wordt. Dit betekent dat je zuigkracht van je afzuigkap wordt verminderd en uiteindelijk de kookgeuren niet meer weg kan zuigen.

Een plasmafilter daarentegen wordt boven op de motor geplaatst zodat de zuigkracht niet beïnvloed wordt. Daarom kan ook een plasmafilter een stuk langer mee in vergelijking met de koolstoffilter.

Is je interesse gewekt? Voor meer informatie over de PlasmaMade E-Filter, bezoek de website: www.plasmamade.com/air-filters