Strakke Mereno keuken met bijzondere omlijsting apparatuur

Minimalistische moderne keuken met stoer omlijste apparaten

Minimalistische moderne keuken met stoer omlijste apparaten

Deze mooie moderne keuken heeft een composieten werkblad van slechts 2cm dik. Dit past binnen het minimalistische karakter van de moderne keuken, net zoals de Bora kookplaat, die een opzichtige afzuigkap overbodig maakt. De zwarte kastenwandombouw met muurkasten en het blad vormen een mooi contrast met de witte, semi-greeploze, fronten. Moderne keukens worden namelijk vaak geassocieerd met greeploze fronten, maar niet iedereen vindt dat praktisch; een greepje is vaak fijner hanteerbaar en ook op schoonmaaktechnisch vlak verkiest men een greep vaak boven een greeploos front.

Strakke fijne greep

De greep op deze keuken is eigenlijk het beste van beide werelden: het front blijft super strak, als bij een greeploze keuken, maar door de greep worden vieze vingers op het frontje voorkomen en kunt u het deurtje gemakkelijk openmaken. Een echte aanrader!

Zwevende apparatuur

De met hout omlijste apparaten, die op een speelse manier in de kastenwand zijn verwerkt, doorbreken het contrast van de zwarte kastenwandombouw en het zwarte blad met de witte fronten. Een blikvanger, voor iedereen die uw keuken binnenstapt.