SieMatic winnaar gouden German Design Award 2019

Deze award is een van de belangrijkste, internationale designprijzen voor unieke keukendesigns met een onderscheidende ontwerpkwaliteit.

Lancering van de nieuwe greeploze keuken

Een compleet nieuwe designstudio in Keulen, de lancering van de nieuwe greeploze keuken, winnaar German Design Award én de feestelijke viering van een gedenkwaardig 90-jarig jubileum markeren voor SieMatic een bijzonder jaar.

SieMatic opende dit jaar haar nieuwe designstudio in hartje Keulen onder de noemer SieMatic am Neumarkt. Wie de volledig opnieuw ontworpen designstudio in de Keulse wijk inloopt, ziet meteen dat SieMatic een stuk verder gaat dan alleen keukens van topklasse. Internationale handelspartners en particulieren waren uitgenodigd voor een speciale avond waarop ze konden kennismaken met de bijzondere opzet en ambiance van de 300 m2 grote presentatie van interieurconcepten.

LivingKitchen 2019, het internationale keukenevent op de Keulse beurs Imm Cologne, was de uitgelezen mogelijkheid om de hoogtepunten van de drie SieMatic-lifestyles in een nieuw licht te zetten. In het bijzonder lag de nadruk op de lifestyle PURE en de nieuwe greeploze SieMatic-keuken. Dat concept, dat zijn wereldpremière beleefde op Eurocucina 2018 in Milaan als de Concept Kitchen, kan in het tweede kwartaal van 2019 in Nederland besteld en geleverd worden.

Kom bij ons langs in de showroom om het SieMatic keukenaanbod te bekijken.