array(1) { ["path"]=> string(51) "www.brandsen-keukens.nl/opruiming-showroomkeuken-5/" }
Partner

Brandsen Keukens

Brandsen Interbouw  bestaat al ruim 130 jaar, wij leveren en plaatsen keukens van de merken Rational en Sachsenküchen, compleet met inbouwapparatuur en werkbladen. Het ontwerpen van de keuken doen wij in nauw overleg, samen met u op de computer. De bijkomende werkzaamheden bij het plaatsen van de keuken, zoals aanpassen leidingwerk en tegelwerk, kunnen wij desgewenst ook voor u verzorgen. Ook leveren wij inbouwapparatuur, keukenkranen en werkbladen, uiteraard kunnen deze desgewenst ook vakkundig, door onze eigen vakmensen, voor u worden geplaatst en aangesloten.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Brandsen Keukens

Opruiming Showroomkeuken

Designkeukensvoor individualisten. Uitzonderlijk design leeft van reductie. Designkeukens van rational fascineren door hun pure esthetiek en strakke lijnen. De innovatieve constructie en de toepassing van uiterst moderne technologieën garanderen een optimale functionaliteit en ergonomie.

Opstelling showroomkeuken

OPRUIMING SHOWROOMKEUKEN:

Rational Sigma poolwit hoogglans lak

Afmeting 210 x 271 cm

Met composiet werkblad en luxe spoelbak, eenhendelkeukenmengkraan, micro-lynx lampen in en onder glashangkasten, verlichting in glasuittrekwagens, binnenladen.

Met inbouwapparatuur

  • koeler 103 cm
  • rvs-compacte bakoven met magnetron
  • volledig geïntegreerde afwasautomaat
  • gas-op-glaskookplaat 60 cm
  • rvs/zwart glas wandschouw 90 cm, hoofdvrij model

 

Meer lezen over
'Opruiming Showroomkeuken'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.