Novy Werkbladafzuiging Up

Een kookplaat met afzuiging is stijlvol en discreet, zonder in te boeten aan functionaliteit.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van een modulaire kookplaat met ingebouwde afzuiging: It’s Up to you!

Verbeeld jezelf gezellig kokkerellen terwijl je gasten genieten van een drankje rond het keukeneiland. Als je ook nog eens op zoek bent naar een strak design, dan is een inductiekookplaat met stille geïntegreerde afzuiging de perfecte toevoeging aan jouw keuken!

Met de Novy Up creëer je de ultieme kookervaring. Dankzij zijn modulaire opzet kun je zelf de perfecte kookopstelling samenstellen. Deze kookplaat biedt zelfs de mogelijkheid om uit te breiden met speciale flexibele zones voor teppanyaki of wok. Bovendien kun je kiezen uit 2, 4, 6 of 8 kookzones, zodat je volledige vrijheid hebt.

De afzuigtoren van de Novy Up is eenvoudig handmatig uit te schuiven tijdens het koken en vangt alle kookdampen keurig op. En het beste van alles, deze afzuigtoren werkt fluisterstil. Geen luidruchtige afzuigkap meer die het gesprek verstoort tijdens het koken! Na het koken kun je de afzuigtoren gemakkelijk terug in de kookplaat schuiven voor een strakke en moderne uitstraling van je keukeneiland.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar onze Novy website of breng een bezoek aan één van onze dealers. Je kunt ons ook volgen op Facebook.