Foto: press_2013/wonennl-keukens-magazine2.jpg

Wonen.nl - Keukens: nu in winkel en als app

Wonen.nl - Keukens gratis als app te downloaden en nu in de winkel!

Een mooie, luxe keuken staat op menig verlanglijstje. Maar dé perfecte keuken staat er niet in een handomdraai, daar gaat veel denkwerk aan vooraf. Je wilt er lekker koken, uitgebreid tafelen, heerlijk borrelen en ontspannen een krantje lezen. En zo'n multifunctionele keuken vergt een goede voorbereiding! Wie zich serieus gaat oriënteren op het kopen van een keuken zal merken dat het moeilijk is om het overzicht te behouden in de vele beschikbare informatie.

Wonen.nl - Keukens probeert hierbij de helpende hand te bieden. Stap voor stap loodsen wij je richting je droomkeuken. Welke apparatuur heb je nodig in je keuken? Van welk materiaal moet je werkblad gemaakt worden? Welke verlichting is geschikt voor in je keuken? We zorgen er dus voor dat je volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op keukengebied.

Wonen.nl - Keukens

Natuurlijk wil je je ook kunnen vergapen aan de nieuwste snufjes en de laatste trends op keukengebied. Daarom tevens een overzicht van de keukentrends en een aantal manieren om jouw keuken zo te stijlen dat deze ruimte helemaal naar jouw wens is. Kijk, lees, geniet en laat je inspireren. Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

En ben je je droomkeuken in bij Wonen.nl tegengekomen of hebben we je een duwtje in de goede richting gegeven? Stuur ons een foto van het resultaat. Wij zijn erg benieuwd waar je voor hebt gekozen!

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan gelijk even in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van het laatste woonnieuws! Zo krijg je je broodnodige wooninspiratie wekelijks in je mailbox!

Meer informatie: www.wonen.nl/magazines

Publicatiedatum: 15 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties