Foto: Wonen-Keukens-magazine-app-kiosk

Wonen.nl - Keukens: nu in winkel en als app

Wonen.nl - Keukens gratis als app te downloaden en nu in de winkel!

Wonen.nl - Keukens gratis als app te downloaden en nu in de winkel!

Koken is en blijft hot! We staan vaak, graag en lang in de keuken. Het aantal hobbykoks die '(semi)professionele gerechten' op tafel zetten, neemt dan toe. Vrienden uitnodigen voor een etentje en er vanaf komen met een snelle hap gaat echt niet meer. Het wordt Culinair met een hoofdletter C. Maar welke apparatuur past hierbij?

We zien dan ook dat de keuken meer en meer de centrale plek in huis wordt. We verblijven er langer en langer. Belangrijk dus dat je een keuken hebt die bij je past. Een goed uitgeruste keuken, voorzien van de beste apparatuur. Maar ook de afwerking is belangrijk. Welke grepen en fronten kies je? En wat voor materiaal keukenblad neem je?

Maar natuurlijk wil je je ook kunnen vergapen aan de nieuwste snufjes en de laatste trends op keukengebied. Daarom tevens een overzicht van dé keukentrends van 2013. Kijk, lees, geniet en laat je inspireren door Wonen.nl - Keukens. Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store.

We zorgen dus ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op keukengebied. We hebben een flink aantal nieuwe, trendy producten voor je op een rijtje gezet. In combinatie met ons handige Stappenplan kom je steeds dichter bij jouw droomkeuken.

En ben je je droomkeuken in bij Wonen.nl tegengekomen of hebben we je een duwtje in de goede richting gegeven? Stuur ons een foto van het resultaat. Wij zijn erg benieuwd waar je voor hebt gekozen!

Neem na het lezen van het magazine ook eens een kijkje op Wonen.nl. Hier vind je wooninspiratie op alle mogelijke manieren: tips, sfeerbeelden, woonnieuws en productinformatie. En als je er dan toch bent, schrijf je gelijk even in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je je broodnodige wooninspiratie wekelijks toe!

Meer informatie: www.wonen.nl/magazines

Publicatiedatum: 17 mei 2013
Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties