Foto: 247712

Panoramicdesign van Miele: apparaten harmonieus in te bouwen

Panoramicdesign van Miele staat voor 100 procent design en functionaliteit, gekenmerkt door een horizontaal lijnenspel, waardoor met de compacte oven, stoomoven, combi-stoomoven, combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat van Miele één geheel is te vo

Panoramicdesign van Miele staat voor 100 procent design en functionaliteit, gekenmerkt door een horizontaal lijnenspel, waardoor met de compacte oven, stoomoven, combi-stoomoven, combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat van Miele één geheel is te vo

Het horizontale Panoramicdesign sluit bovendien naadloos aan bij de steeds strakkere vormgeving van andere huishoudelijke elektronica. Waardoor de fusie tussen woon-, werk- en leefruimte eindelijk werkelijkheid wordt.

Horizontaal lijnenspel

Jaren geleden was de keuken puur een werkplek waar alleen een zo efficiënt mogelijke indeling telde. In de loop van de tijd is de keuken uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons leven. Hier komt het gezin samen, hier vinden vaak lange gesprekken plaats en hier eindigen de geweldigste feestjes. Een plek waar we ons goed voelen en van het leven willen genieten. Het is dan ook uitermate belangrijk om voor een harmonieuze omgeving te zorgen. Door bijvoorbeeld de stoomoven, de combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat met een hoogte van 45 cm naast elkaar in te bouwen ontstaat een horizontaal lijnenspel en is een volmaakte vormgeving gegarandeerd. De naadloze overgang tussen woon-, werk- en leefruimte is zo met het Panoramicdesign pas echt gerealiseerd.

Uitvoeringsvormen - designserie Ice

De apparaten die tot het horizontale Panoramicdesign behoren zijn verkrijgbaar in een Titanium Finish uitvoering, met een diepzwart front of met een roestvrijstalen front met CleanSteel: een nieuw soort roestvrij staal dat bestand is tegen vingerafdrukken en eenvoudig te reinigen met een vochtige microvezeldoek.

Miele toont het horizontale Panoramicdesign uitgevoerd in de nieuwe de designserie Ice. Deze serie werd speciaal ontwikkeld om in bijzondere woonomgevingen te worden geïntegreerd. Karakteristiek voor de Ice-serie is de koele uitstraling. Door het samenspel van aluminium, chroom en zilverkleurig uitgevoerd glas verlenen de Miele-apparaten de keuken iets heel puurs. Een in chroomglans uitgevoerd logo dat in reliëfopdruk op het front van het apparaat is aangebracht, benadrukt de hoogwaardige vormgeving.

Meer informatie: www.miele.nl.

Publicatiedatum: 25 september 2010

Reacties