Foto: /246517.jpeg

Model Velino van Keller; modern met een klassieke twist!

Spelen met sferen en kleuren geeft soms verrassende resultaten. De kaderdeuren in deze opstelling zijn uitgevoerd in wit en zwart. Door deze twee contrasterende kleuren te combineren krijgt de keuken

Spelen met sferen en kleuren geeft soms verrassende resultaten. De kaderdeuren in deze opstelling zijn uitgevoerd in wit en zwart. Door deze twee contrasterende kleuren te combineren krijgt de keuken een moderne uitstraling.

De keuken is voorzien van een gemêleerd stenen werkblad wat zorgt voor een klassiek tintje.

 

Model Velino kent diverse afwerkmogelijkheden. Er zijn 13 folie en 9 zijdeglans kleuren. Combinatiemogelijkheden in overvloed. Dit maakt het mogelijk de keuken een geheel eigen sfeer en uitstraling te geven.

De Keller Red Label Collectie is de veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal uitgesproken programma’s. Enerzijds de Black Label collectie, welke bestaat uit diverse greeploze modellen. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Kijk voor meer informatie op onze website www.KellerKeukens.nl.


Publicatiedatum: 7 september 2010

Reacties