Foto: press_2013//inspiratiehuis-koken-eten-leven-dagen.JPG

Inspiratiehuis 20|20: koken/eten/leven/ dagen

23-24 maart: 24Kitchen koks Giovanni en Danny tijdens de koken/eten/leven/ dagen in inspiratiehuis 20|20!

Guido van Loon

Inspiratiehuis 20|20: koken/eten/leven/ dagen

Bezoek de wijnproeverij, barista sessie en bijzondere kookdemonstraties. Zo kun je de kunst afkijken van echte topkoks en wie weet sta je straks ook zelf te koken als een topkok! Bezoek ook de foodmarkt, bekijk de innovatieve technieken en laat je adviseren door keukenstylisten. De toegang is gratis.

De bekende televisiekoks van 24Kitchen zetten inspiratiehuis 20|20 op zijn kop met hun grenzeloze kookkunsten. Op 23 maart bewijst Giovanni zijn Italiaanse roots en op 24 maart is Danny op de Aziatische toer. Op de biologische foodmarkt staan verschillende partijen die met passie en principes over de mooiste producten vertellen. Proef, kijk, leer en doe vooral veel inspiratie op tijdens de workshops en kookdemonstraties. Ook voor uw kinderen is veel te beleven in inspiratiehuis 20|20 dus neem ze vooral mee!

Tussen 10:00 en 17:00 uur kun je genieten van alle inspirerende activiteiten. De toegang is gratis. Houd echter wel rekening met het beperkt aantal beschikbare plekken voor een workshop en stylingadvies. Om hieraan deel te kunnen nemen kun je je tijdens het evenement inschrijven.

Bezoek dit bijzondere evenement in inspiratiehuis 20|20 op 23 en/of 24 maart 2013!

Meer informatie: www.inspiratiehuis2020.nl

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties