Foto: 2014/ikea-keukensysteem-metod.jpg

IKEA keukensysteem METOD

IKEA maakt plaats voor nieuw keukensysteem METOD. Vanaf juni verkrijgbaar.

Na een succesvolle introductie afgelopen voorjaar in de Scandinavische landen, is Nederland op 2 juni 2014 aan de beurt voor de lancering van het nieuwe IKEA keukensysteem METOD. Dit systeem is de opvolger van FAKTUM, dat in 22 jaar is uitgegroeid tot 's werelds best verkochte keukensysteem.

Net zoals FAKTUM zal METOD de meest betaalbare keukenoplossing op de Nederlandse markt zijn. Het systeem biedt meer mogelijkheden voor een individuele opstelling en uitstraling en een uitstekende kwaliteit en functionaliteit. METOD heeft een eigen modulaire opbouw en introduceert een nieuwe montagetechniek, evenals een andere inrichting van de kasten en laden. Hierdoor zijn verschillende nieuwe combinaties te maken voor zowel kleine als grote ruimtes.

IKEA keukensysteem METOD.

Individuele aanpak

IKEA is altijd op zoek naar manieren om haar producten te verbeteren. Elk jaar voert het woonwarenhuis bij circa 20 procent van de 9.500 artikelen uit het assortiment veranderingen door. De introductie van METOD is de grootste assortimentswisseling in de geschiedenis van IKEA en het resultaat van vijf jaar consumentenonderzoek en productontwikkeling.

'FAKTUM heeft zich in alle opzichten bewezen als een zeer gewaardeerde keukenoplossing', zegt Annick van Berne, Senior Sales Leader Keukens van IKEA Nederland. 'Elke minuut wordt er ergens ter wereld een keuken volgens het FAKTUM systeem verkocht. Qua design, kleur- en stylingopties en mogelijkheden voor een individuele aanpak voldoet FAKTUM ruimschoots aan de wensen van onze klanten. Maar het ligt niet in onze aard om nu achterover te gaan leunen. Wij kijken altijd naar hoe verschillende voorkeuren en woonbehoeften zich in de verdere toekomst kunnen ontwikkelen. Die kennis nemen wij mee in de productontwikkeling.'

IKEA keukensysteem METOD.

25 jaar garantie

Tot de Nederlandse lancering van METOD op 2 juni 2014 blijft FAKTUM het best beschikbare aanbod van goed ontworpen, functionele, kwalitatieve én betaalbare keukenoplossingen op de Nederlandse markt. Tot minimaal twee jaar na de komst van het nieuwe keukensysteem zal IKEA losse FAKTUM artikelen blijven voeren. En ook na die periode kunnen klanten met al hun vragen over hun FAKTUM keuken bij IKEA terecht. Vanzelfsprekend blijft de garantie van 25 jaar ook volledig geldig.

Meer informatie: www.ikea.nl

Publicatiedatum: 14 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties