Foto: 2017-09/SieMatic_URBAN__keuken.jpg

De Urban lifestyle krijgt bij SieMatic alle ruimte

SieMatic ontwikkelt concepten op basis van lifestyles

Zo sluit het aanbod zo dicht mogelijk aan op de inrichtingswensen van de doelgroep. Pure is de lifestyle van liefhebbers van architectonische, puristische en minimalistische interieurs. De lifestyle Classic biedt mogelijkheden om uit klassieke stijlen een uniek, persoonlijk design te componeren. Urban ten slotte is de lifestyle van het stedelijke wonen. Perry Hanssen, Head of Interior Design van SieMatic Nederland, noemt het een innovatie met een verleden.

Lifestyle van de stad

Perry Hanssen: “Urban is de lifestyle van de stad. Levendig, creatief, sociaal en vol persoonlijke beleving. Binnen deze levensstijl moet ruimte zijn voor veranderingen, non conformische opvattingen en vooral intens genieten. SieMatic Urban keukens doorbreken het principe van compact en efficiënt aan elkaar gekoppelde meubelen. Een vorm die in 1960 door SieMatic in Europa werd geïntroduceerd en heel bepalend is geweest voor hoe keukens er nu uitzien. Met Urban laat SieMatic dat principe weer los.”

Keuken met losse elementen

“Net als in 1929, toen SieMatic buffetkasten begon te maken, zien we bij Urban weer een keukenruimte waar losse elementen in staan. Aan deze open of gesloten meubelen kun je naar wens een of meer functies toekennen. Het is een totaal andere manier van interieurs ontwerpen. Speelser en creatiever. Ook biedt het mogelijkheden om, als je dat wilt, de inrichting aan te passen aan veranderende wensen en omstandigheden. Er komen kinderen of huisdieren. Je wilt je eigen kruiden gaan kweken. Of je vindt ergens een meubelstuk of kunstwerk dat je in je keuken wilt zetten. Ga je gang. Je kunt een Urban keuken zelfs meeverhuizen naar een andere woning” aldus Perry Hanssen.

Wonen in je eigen stijl

Het veelzijdige leveringsprogramma van SieMatic Urban beperkt zich niet tot de keuken. Het is een concept dat overal in huis kan worden toegepast. Ideaal voor mensen die graag in grote stedelijke ruimtes wonen, zoals verbouwde industriële monumenten. Perry Hanssen: “Er zijn mensen die zich qua wonen graag conformeren aan een stijl die zij als norm beschouwen. Wonen zoals het hoort. Met Urban spreekt SieMatic juist mensen aan die hun eigen stijl willen volgen. Een manier van wonen die origineel en persoonlijk is. Die lifestyle krijgt met Urban alle ruimte.”

Reacties