Foto: /267051.jpeg

Bruynzeel Keukens introduceert De Slimme keuken

Slimme keuken ontwikkeld met ergonomisch onderzoek.

Slimme keuken ontwikkeld met ergonomisch onderzoek.

De manier waarop we in Nederland onze keuken gebruiken is door de jaren heen sterk veranderd. Bij Bruynzeel Keukens hebben we een nieuwe ontwerpmethode ontwikkeld die daar optimaal rekening mee houdt. 'De Slimme Keuken' is een ergonomische benadering van de keuken die de functionaliteit en het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot. Zo kan de loopafstand alleen al tot 25% worden beperkt. In 'De Slimme keuken' worden diverse nieuwe inzichten toegepast, aangevuld met persoonlijke eigenschappen, zoals links- of rechtshandigheid.

 

Vijf keukenzones
Bruynzeel Keukens kan De Slimme keuken toepassen op elk model uit de nieuwe collectie. Om tot een ideale indeling te komen, wordt de keuken verdeeld in vijf functionele zones: voorraad, opbergen, spoelen en afval, voorbereiden en koken en bakken. Aan de hand van vragen over gezinssamenstelling, leef- en eetgewoonten en overige voorkeuren worden de verschillende functies ten opzichte van elkaar ingedeeld. Door de zones in kleuren te verdelen wordt het ontwerpproces voor de klant inzichtelijk gemaakt.

Focus op functionaliteit
In een keukenmarkt die enerzijds wordt gedomineerd door prijsconcurrentie en anderzijds door design, wil Bruynzeel Keukens klanten bewustmaken van het belang van functionaliteit en ergonomie. Slimme toepassingen en een doordachte indeling kunnen het gebruikscomfort van een keuken aanzienlijk vergroten. Zo blijkt dat in De Slimme keuken de opbergruimte tot zelfs 55% beter wordt benut. Naast de basisopzet in vijf keukenzones wordt de keuken volledig ingericht voor rechts- of linkshandige gebruikers en de werkhoogte afgestemd op de lengte van de gebruikers.

Ruimte voor uitstraling
Juist door de functionele aspecten van de keuken zo gestructureerd in te vullen, kan daarna alle aandacht uitgaan naar de kleuren, materialen, accessoires en uitstraling. Zo ziet een slimme keuken er ook altijd fantastisch uit.

Over Bruynzeel Keukens
Met meer dan 15 miljoen verkochte keukens bepaalt Bruynzeel al meer dan 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Alle keukens worden ontworpen en gemaakt in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door het hele proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden, garandeert Bruynzeel Keukens de zekerheid van zorgeloos kookgenot. Elke Bruynzeel keuken is standaard voorzien van 10 jaar garantie.


Meer informatie:
www.bruynzeelkeukens.nl


Publicatiedatum: 31 mei 2011

Reacties