string(1) "a"

Breng kleur in uw leven

De keuken vormt het centrum van uw huis. We koken, eten, praten en lachen in de keuken. Kortom: we leven in de keuken.

Guido van Loon

De keuken vormt het centrum van uw huis. We koken, eten, praten en lachen in de keuken. Kortom: we leven in de keuken.

Dat maakt juist dit dé plek waar u zich thuis moet voelen. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Begin daarom bij kleur. Kleur in de keuken is verschillende manieren mogelijk: van uitgesproken aanwezig tot heel subtiel op de achtergrond. Kleur zorgt voor karakter in de keuken. Zorg daarom dat u de kleur kiest die bij u past.

Passievolle keuken

Een keuken is een plaats waar u op uw manier van het leven kunt genieten. Dit is te danken aan passie voor de kwaliteit, aan de functionaliteit van de keukens die tot in het kleinste detail klopt. Combineer diverse materialen. Speel met hout, glas, glans en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze stijlvolle keuken met hoogglans rode keukenkast. Zo krijgt uw keuken een zeer eigentijdse uitstraling.
ALNO

Eyecatcher

De basis achter het ontwerp van de Segmento keukens van Poggenpohl is het samenspel tussen verticale segmenten en smalle werkbladen. In deze specifieke keuken is gekozen voor een massief granieten werkblad met een dikte van vier centimeter. De deuren van de kasten zijn uitgevoerd in hoogglans en hebben de kleur Spaans rood. Het resultaat is een keuken die staat als een huis.
Poggenpohl

Purple rain

Kwarts is één van de hardste en mooiste natuurlijke materialen die er op aarde te vinden zijn. Op basis van deze natuursteen creëerde Cosentino het antibacteriële Silestone® product: een hygiënisch kwartsoppervlak; ideaal voor een keukenblad. De Silestone-collectie van Cosentino is aangevuld met het witte oppervlaktemateriaal Blanco Zeus Extreme. Blanco Zeus is prima met bonte kleuren te combineren. Hier ziet u bijvoorbeeld een stijlvolle paars-wit combinatie, wat voor een warme uitstraling zorgt.
Cosentino

Kleurige ledverlichting

Elke keuken bij Culimaat is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten daarbij zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon. De moderne, minimalistische keukens en interieurs uit de COSMIC-lijn zijn strak, bijna futuristisch vormgegeven, voornamelijk vervaardigd uit Corian en vaak voorzien van de meest geavanceerde voorzieningen en ledverlichting.
Culimaat

Reacties