next125 appartementkeuken: urban, esthetisch, functioneel

Met NX 510 in modern agaatgrijs bewijst premiummerk next125, dat groots wonen ook op een klein oppervlak mogelijk is.

15 Mei 2019

Geïnspireerd door de klassieke woonkeuken ? de verbinding van huishouden en wonen ? moet de moderne appartemenkeuken aan alle wensen voldoen: dit is het hart van het dagelijkse leven, zowel woon- en leefruimte als communicatief centrum.

"Weinig ruimte voor de keuken en tegelijk veel ruimte in de keuken – dat zijn de wensen van deze tijd“, aldus Markus Schüller, directeur van Schüller Möbelwerk KG. "Hiervoor hebben wij met next125 mogelijkheden op het hoogste niveau gecreëerd, om ook kleine ruimtes optimaal te benutten en een doorlopend totaalconcept te plannen.“

Voor uniformiteit zorgt de homogene kleurstelling in fluweelmat agaatgrijs. Laden van licht hout en kamerhoog ingebouwde hoge kasten met fronten van chic keramiek marmer bianco imitatie zorgen voor een speelse uitstraling en bieden extra opbergruimte. Wat niet in de kast past, wordt in het qua kleur bijpassende paneelsysteem opgeborgen.

Wie wil, kan de keuken uitbreiden met een communicatieve bar of sideboards, die d.m.v. echt houten inzetelementen individueel aan de wensen kunnen worden aangepast. En ook in de hal vult een passende garderobe met geïntegreerde schoenenkast het totaalplaatje van stedelijke, sfeervolle elegantie aan: hierdoor ontstaat op een klein oppervlak een woonconcept uit één geheel.

Ga voor meer informatie naar: www.next125.com

Reacties