Moderne keukens

Misura keukens blinken uit in flexibiliteit, design en kwaliteit. Bij het ontwerp worden geen concessies gedaan wat betreft de maatvoering. Dit houd in dat wij bij het ontwerp ook oog houden voor symmetrie. Elk ontwerp is volledig in samenspraak met de klant. U heeft een enorme keuze in materialen, kleuren, decors en modellen. Een Misura keuken wordt samengesteld uit de beste materialen. Onze keukens worden samengesteld met de volgende producteigenschappen;                                                 - Maatwerk zonder meerprijs - 18mm korpus geheel in kleur- 10mm geschroefde achterwand- Onderkasten in 7 dieptes- Bovenkasten tot 130cm hoog- Hoge kasten tot 221cm hoog - Nederlands fabrikaat!- 10 jaar volledige garantie op de kasten, fronten, lades en hang en sluitwerk.  Kijk ook eens bij onze andere keukensmaken: - Klassieke keukens- Landelijk keukens - Greeploze keukens Volg ons op facebook!

Het werkblad

Een moderne keuken is pas echt compleet met een mooie werkblad. Denk hierbij aan de sterke materialen als composiet of het steeds populairdere keramiek. Wilt u het werkblad naadloos gekoppeld zien dan is ‘Corian’ het meest geschikt. Met de dikte van het werkblad kunnen verschillende uitstralingen worden gecreëerd; van het ultra dunne blad van 12 mm tot een opgedikt werkblad van bijvoorbeeld 100 mm.
Doormiddel van ons visualisatieprogramma kunnen we uw keuken presenteren op het grote scherm en zijn de verschillen duidelijk zichtbaar. De keuze is helemaal aan u.

De keukenkasten

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen in keukenkasten, apparatuur en werkblad kan Misura Maatwerk voor u een keuken fabriceren die zorgt voor vele jaren kookplezier.
Een veel gekozen keukenfront zijn onze greeploze modellen. Zo fabriceren wij onder andere fronten uit mdf met een ingefreesde greep maar kunnen ook voor het nog strakkere elektrische greeploos systeem van Grass voor u plaatsen.

Vakkundige montage

De keukenkasten, het werkblad en de apparatuur zijn stuk voor stuk ingrediënten voor een mooie keuken. Door deze ingrediënten in de juiste hoeveelheden samen te voegen, creëren we de keuken van uw smaak. De keuken moet alleen nog even geplaatst worden; Onze monteurs verzorgen het plaatsen en aansluiten van de keuken tot in de puntjes. Als de monteur uw woning verlaat kunt u direct met plezier genieten van uw keuken. Dat is toch de reden dat u een nieuwe keuken heeft aangeschaft…?

De apparatuur

Een moderne keuken is niet compleet zonder moderne apparatuur. Merken als Kuppersbusch, Miele, Siemens en Kitchenaid geven de keuken net dat beetje extra om te passen binnen het moderne interieur. Heeft u al eens gedacht aan bijvoorbeeld een luxe volautomatisch koffiemachine. Met een volautomatische koffiemachine maakt u in korte tijd een heerlijke kop koffie, cappuccino of één van de overige warme dranken.

Interieurontwerp door René Middag

Bent u nieuwsgierig naar een interieurontwerp met daarin een Misura maatwerk keuken verwerkt. Neem geheel vrijblijvend contact op met ontwerper René Middag via www.renemiddag.nl