array(1) { ["path"]=> string(18) "www.jps-meubels.nl" }
Partner

JPS Meubels en Keukens op maat

JPS Meubels fabriceert de keukens en meubels in haar eigen meubelmakerij in Breukelen. Een compleet team zorgt er dagelijks voor dat de bestelde producten op maat gemaakt worden. Om ook de gewenste kleur aan te brengen is ook een spuitcabine aanwezig. Middels deze eigen meubelmakerij kunnen wij u als klant dus exact bedienen zoals afgesproken is en zijn we niet afhankelijk van derden. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en service garanderen, die wij voor ogen hebben.

MEER TONEN

Moderne keuken JPS

Je keuze bij een keuken van JPS varieert van landelijk tot moderne keuken.

Moderne keuken JPS

De keuken wordt voor u in 3d ontworpen, zodat u een goed beeld krijgt van de keuken. U kunt natuurlijk langskomen in de showroom om de keuken te bespreken, maar een vrijblijvende afspraak bij u thuis heeft wat ons betreft de voorkeur. 

Een afspraak bij u thuis heeft als voordeel, dat we naast het inmeten van de keuken, ook allerlei details met u rustig kunnen bespreken, zodat wij een zo realistisch mogelijke tekening kunnen maken.

Bij nieuwbouw of een bouwkundige aanpassing zullen de bouwtekeningen ons voldoende inzicht geven.
De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis en verdiend daarom ook extra aandacht.
De sfeer is zeer belangrijk en wordt buiten de stijl ook bepaald door de materiaalkeuze.
Alles blijft bij ons in eigen hand van het inmeten, het ontwerpen, het vervaardigen tot en met het spuiten of schilderen etc..
Na een zorgvuldige eindcontrole worden de keuken en apparatuur ook met zorg geplaatst en aangesloten door de meubelmaker(s) die uw keuken heeft gemaakt.
Het renoveren van uw huidge keuken behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer lezen over
'Moderne keuken JPS'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.