array(1) { ["path"]=> string(19) "www.grando.nl/miele" }
Partner

Grando Retail BV

Betaalbare keukens en badkamers, dat is waar Grando voor staat. Of u nu op zoek bent naar landelijk moderne, design keukens of smaakvolle badkamers, bij Grando bent u aan het juiste adres. Met een keuze uit verschillende collecties is er altijd een keuken of badkamer naar uw smaak.

Miele keuken

Eigentijds greeploos wit design, voorzien van composiet werkblad en vijf topapparaten... In samenwerking met Miele heeft Grando Keukens een nieuw paradepaardje aan het assortiment toegevoegd. Met het leveren van hoogwaardige kwaliteit en het streven naar perfectie sluiten Miele en Grando Keukens perfect op elkaar aan.

Impressie

Grando-Keukens-Miele-6.jpg Grando-Keukens-Miele-4.jpg

 

Miele actiekeuken

De Miele actiekeuken van Grando Keukens is zowel in een rechte- als hoekopstelling verkrijgbaar. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met vijf stijlvolle Miele apparaten, namelijk een combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast én vaatwasser.

In diverse Grando vestigingen te bewonderen, in álle Grando vestigingen te koop. Kijk op www.grando.nl voor de vestiging bij u in de buurt!

Meer lezen over
'Miele keuken'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.