Foto: Luxe-hebbedingen-voor-in-de-keuken

Luxe hebbedingen voor in de keuken

Vandaag de dag zijn ruimtes flexibel. De keuken is niet meer alleen een plek waar we koken of eten, we ontvangen er nu ook onze gasten.

De kinderen spelen er een spel of we lezen er de krant in het weekend. Om deze ruimte zo comfortabel mogelijk te maken, ontwikkelde JUNG enkele innovatieve producten.

Flexibele verlichting

Indirect en direct licht zijn in flexibele ruimtes belangrijk. In de keuken schakel je bijvoorbeeld vaak van directe verlichting op je werkblad naar indirecte verlichting tijdens het eten. Plug & Light koppel je gemakkelijk op iedere wandcontactdoos en draai je tot wel 360° rond. Indien je het nog gezelliger wilt maken in de keuken, is het licht direct dimbaar van donker tot warm. Plug & Light is beschikbaar in verschillende kleuren en is te combineren met de verschillende JUNG wandcontactdozen: LS 990, LS ZERO, A FLOW en A 550.

Een smartphone in de muur

In het hart van het huis wordt er geleefd en is comfort belangrijk. Een sfeermuziekje tijdens het koken of de rolluiken snel en gemakkelijk bedienen tijdens het ontbijt zijn onderdeel van dat comfort. De Smart Control 5 van JUNG biedt tal van functies die de keuken tot een flexibele ruimte omtoveren. Het bedieningspaneel bestuurt diverse gebouwautomatiseringssystemen en past in elke standaard inbouwdoos.

Een moderne touch in je interieur

Een moderne keuken wordt gekenmerkt door eigentijdse elementen. Het A FLOW raam van JUNG is met haar subtiele afgeronde hoeken en tijdloze kleuren de musthave in iedere keuken. De afdekramen zijn ideaal voor lichtschakelaars, zonweringsystemen en tal van andere schakelaars.

Of liever een minimalistisch design?

LS ZERO is een eigentijds schakelaarontwerp geïnspireerd door de iconische vlakke schakelaar LS 990. De schakelaar is makkelijk in te bouwen in vrijstaande kookunits en blend in met het minimalistische interieur. Schakel het licht aan, laad een smartphone op of bedien de muziek vanaf het aanrecht of de kookunit op een stijlvolle manier.

Reacties