Partner

RestyleXL

Sinds 2005 zijn wij leverancier van trendproducten van duurzame materialen voor uw interieur. Wij werken veelal met oud hout - een schitterend product. We zijn gevestigd midden in het Groene Hart in Woerden, met een showroom en werkplaats. Onze bekwame timmermannen en meubelmakers maken keukens, badkamermeubels en vele andere meubels op maat. Wij leverden als een van de eerste bedrijven meubilair van oud hout en steigerhout. Kopen bij ons betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Perfect afgewerkt en authentiek. Een meubel van Nederlandse bodem, veelal vervaardigd in onze eigen werkplaats.

MEER TONEN

Keuken van sloophout

Deze RestyleXL-keuken wordt gemaakt van sloophout en oud hout. Wat ooit plafondbalken en vloerplanken waren, is nu een prachtige nieuwe keuken.  

Keuken van sloophout

Een keuken van sloophout wordt helemaal op maat gemaakt en als u dat wenst kunt u het hout combineren met een betonnen werkblad of wit gelakte frontjes... alles is mogelijk!

Bekijk de keukens gemaakt van sloophout en oud hout. RestyleXL maakt keukens op maat van onder andere gerecyclede materialen. Een oud houten keukenblad met daaronder strakke witte afgelakte kasten, een sloophouten keuken met een dik betonnen aanrechtblad, een witte keuken van oud hout, landelijke keukens en ook moderne behoren tot de vele mogelijkheden. Zij kunnen samen met u uw maatwerk keuken realiseren. Bekijk de mogelijkheden en maak samen met RestyleXL uw keuken van gerecycled hout.

Keuken van sloophout inspiratie

meer van deze professional

Houten tafelblad

Een Houten Tafelblad, naar eigen ontwerp, is niet ‘zo...

Eco keuken van RestyleXL

Bent u toe aan een nieuwe keuken? En wilt u echt eens i...

Design keukens

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.