CVT Selection Moedas

Deze lichte en open keuken van CVT Selection, Moedas, zit vol contrasten. De keuken combineert stijlvolle nissen met klassiek zijdematwitte kastjes.

Keuken CVT Selection Moedas

Deze lichte en open keuken van CVT Selection zit boordevol verrassende elementen. De keuken combineert stijlvolle nissen met klassiek zijdematwitte kastjes en een strak vormgegeven kook- en spoeleiland met hoogglans lavakleurige laden. De perfecte leefkeuken om na een lange dag heerlijk tot rust te komen met een goed glas wijn!

CVT Selection; mooi van buiten én binnen

Deze keuken is niet alleen van buiten prachtig om te zien, maar ook van binnen. Met vele extra’s als een houten bestekbak en een inzet voor messen en kruidenpotjes liggen je keukenspullen er geordend bij. Verlichting in de binnenlades zorgt er bovendien voor dat je meteen vindt waar je naar op zoek bent.

Luxe inbouwapparatuur

De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Je vindt er een koelkast, vaatwasser, combimagnetron en stoomoven van AEG, een BORA inductiekookplaat en een stenen spoelbak in combinatie met een Quooker Fusion kraan. De twee Gaggenau wijnklimaatkasten zorgen ervoor dat uw wijn op de juiste temperatuur blijft.