Colour your kitchen: accentueer je smaak met kleur

Kleuren staan symbool voor stemming, sfeer en individualiteit. Bij next125 is het zorgvuldig samengestelde kleurenpalet de kern van het design.

10 Mei 2021

De 23 tinten die wij op dit moment in hoogwaardige lakuitvoeringen aanbieden, geven talrijke mogelijkheden om de centrale plek in ons leven op een individuele manier vorm te geven.

Kleur is een geweldig element om aan keukens die verder qua ontwerp gelijk zijn, een andere sfeer te geven. Of het nu gaat om agaatgrijs, zandgrijs, kobaltgroen of Indisch rood: de kleuren van next125 balanceren moeiteloos tussen ingetogen elegantie en stralende accenten, prikkelen de zin om te combineren en nodigen uit om je gedachten te laten gaan over het effect van de verschillende kleuren.

Agaatgrijs: Deze krachtige architectonische kleur grijs is dankzij zijn veelzijdigheid een ideale partner om te combineren met stevige kleuren of neutrale tinten. De moderne en tegelijk tijdloze kleur past perfect bij een minimalistische inrichtingsstijl, maar ook in een gezellige omgeving.

Kobaltgroen: Het weldadige effect van kobaltgroen geeft een levendige sfeer en is uitstekend geschikt voor de keuken. De unieke schoonheid verleent glans aan felle kleuren en natuurlijke materialen en speelt desgewenst ook zelf graag de hoofdrol.

Zandgrijs: Met zijn zachte, harmonische neutrale tint straalt de kleur een moderne natuurlijkheid uit. Het warme grijs met een zweem van bruin harmonieert prachtig met warme houtsoorten, de klassiekers uit het grijspalet alsook een reeks intensieve, stralende kleuren.

Indisch rood: Er is wat moed voor nodig om een levendige kleur als Indisch rood op grote schaal in de keuken in te zetten, maar daarvoor wordt je wel beloond met een individuele ambiance. Deze statement kleur doet het ook heel mooi als accent bij inspirerende combinaties, bijvoorbeeld samen met een fris lichtblauw.

Reacties