Collectie van Ant. Duijn keukens

Smaken verschillen en dat weten we bij Ant. Duijn Keukens natuurlijk ook. Daarom vindt u in onze showroom een collectie keukens in uiteenlopende stijlen.

Onze collectie

Voor de liefhebbers van design, klassiek, landelijk of massief hout. We durven te beweren dat we altijd een keuken hebben die past bij uw voorkeur, uw huis en uw portemonnee.

Wij voeren betrouwbare A-merken als Logic en Rotpunkt, ons betaalbare huismerk Gewoon Toon, en de Nederlandse topmerken Riverdale en Mereno.

Studio: werkbladen, fronten en wanden

Uw keuken is pas af met een fraai werkblad en passende wandafwerking. In onze studio kunt u alle materiaalcombinaties uitproberen: warm hout, robuust natuursteen, verrassende kunststoffen, koel roestvrijstaal. En wilt u die ene keuken eigenlijk nét in een andere uitvoering? Ook dan kunt u in de studio kijken welke mogelijkheden u heeft.

Apparatuur in demostand

Het gebruiksgemak van uw keuken valt of staat met de keuze van de apparatuur. Daarom kiest Ant. Duijn voor gerenommeerde merken als Neff, Siemens, Bosch, Zanussi en AEG. We adviseren u graag over de eigenschappen en de optimale plaatsing in uw keuken. Wilt u iets uitproberen? Dat kan. Al onze apparatuur staat in demostand.