Moderne keuken met massief oud eiken en staal: een blikvanger met karakter

Deze moderne keuken is een lust voor het oog en een genot om in te koken. De stijlvolle combinatie van massief oud eiken, staal en keramiek creëert een warme en uitnodigende sfeer.

De keuken is voorzien van alle gemakken, met hoogwaardige apparatuur van Miele en Quooker.

Industrieel en modern

De keuken heeft een industriële, moderne uitstraling. De massief oud eiken fronten in de kleur Skylt zijn gecombineerd met stalen elementen, zoals de greeplijsten en de afzuigkap. Het werkblad is gemaakt van Maxfine Keramiek Verde Persia, een bijzonder helder en gedetailleerd keramiek met een marmerlook.

Hoogwaardige apparatuur

De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur van Miele en Quooker. De inductie kookplaat, oven, combi-oven, warmhoudlade, 2 wijnkoelers, koeler, ladenkoeler, vriezer en vaatwasser zijn allemaal van Miele. De Quooker Flex Black kraan zorgt voor direct kokend, warm en koud water.

Bijzonderheden

Deze keuken heeft een aantal bijzondere details die het tot een echte eyecatcher maken. De werkbladen, de inbouwhaard met tegeltjes, de TV-nis, de taatsdeur die geïntegreerd is in de wand, de koffienis, het eiland met de bar en tafel, en de afzuigkap zijn allemaal unieke elementen die deze keuken een eigen karakter geven.

De combinatie van hout, staal en marmerlook

De combinatie van hout, staal en marmerlook is erg geslaagd. Het hout zorgt voor een warme en natuurlijke sfeer, terwijl het staal een moderne en industriële touch geeft. De marmerlook van het werkblad geeft de keuken een chique uitstraling.

Quote / Review

De klant is erg tevreden met de keuken. "Grote klasse wat betreft jullie geboden extra's zoals het monteren van TV-standaards, meedenken in het ontwerp van de keuken en het TV-meubel en nog veel meer. TOP!", aldus de klant.

Deze moderne keuken met massief oud eiken en staal is een prachtige en praktische keuken die perfect is voor wie houdt van een stijlvolle en unieke keuken.

Specificaties:

  • Stijl: industrieel, modern
  • Soort hout: massief oud eiken
  • Afwerking: Skylt en staal met lijnolie
  • Soort werkblad: Maxfine Keramiek Verde Persia
  • Apparatuur: Berbel Skyline frame afzuiger, Miele: inductie kookplaat, oven, combi-oven, warmhoudlade, 2 wijnkoelers, koeler, ladenkoeler, vriezer, vaatwasser, Quooker Flex Black, Kaelo Fleskoeler

Extra's:

  • Inbouwhaard met tegeltjes
  • TV-nis
  • Taatsdeur geïntegreerd in de wand
  • Koffienis
  • Eiland met bar en tafel