Foto: press_2013//sharp-rvs-magnetron.jpg

Sharp introduceert professionele RVS-solomagnetron met unieke Twin Touch-bediening

Sharp Electronics Benelux bv heeft de modellen van het reeds zeer succesvolle professionele magnetronassortiment: de R-2100AT en de R-1500AT.

Sharp Electronics Benelux bv heeft de modellen van het reeds zeer succesvolle professionele magnetronassortiment: de R-2100AT en de R-1500AT. www.coolsound.nl

Deze professionele magnetrons zijn als enige in hun soort voorzien van een tweevoudig tiptoets bedieningspaneel. De R-2100AT en de R-1500AT zijn namelijk zowel via de tiptoetsen aan de onderkant als aan de bovenkant van het apparaat te gebruiken. Door deze unieke eigenschap zijn deze twee professionele magnetrons overal in de horecakeuken te plaatsen zodat de magnetron op elke hoogte eenvoudig bediend kan worden.

 

Met alle knoppen nu direct binnen handbereik en een bedieningspaneel dat altijd op ooghoogte staat, worden fouten, zoals verkeerd geselecteerde menu?s, voorkomen. De bereidingssnelheid van de maaltijden blijft op deze manier altijd hoog, ook tijdens drukke periodes. De R-2100AT en R-1500AT hebben een ovencapaciteit van 20 liter en zijn voorzien van twee magnetronbuizen die samen een zeer hoog vermogen van respectievelijk 2100 en 1500 Watt afgeven. Er is verder rekening gehouden met de standaard maten van de ovenschalen bij het bepalen van de afmeting van de oveninhoud. Zo passen twee 1/3 gastronormbakken precies naast elkaar in de ovenruimte van de magnetrons. Dit maakt het geheel nog efficiënter.

Met de 100 zelf in te programmeren kookprogramma?s en de dubbele/driedubbele hoeveelheidtoets is het mogelijk uw gerechten in een handomdraai op te warmen. Dit zorgt voor een snelle(re) service en tevreden gasten. Het is natuurlijk ook mogelijk één van de 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma?s te gebruiken. Bovendien wordt de laatst ingevoerde opdracht eenvoudig door de herhalingstoets opnieuw uitgevoerd. Met het ontdooiprogramma wordt vlees en gevogelte snel ontdooid. De R-2100AT en R-1500AT beschikken ten slotte over 11 verschillende vermogensinstellingen, 4 kookfasen en een keramische bodem. Deze twee professionele magnetrons staan garant voor veel bedieningsgemak en continuïteit in de professionele keuken.

De R-2100AT en R-1500AT zijn vanaf heden beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van ? 1.399 ex. BTW (R-2100AT) en ? 1.099 ex. BTW (R-1500AT).

Over Sharp

Sharp Corporation is opgericht in 1912 door Tokuji Hayakawa en dankt haar naam aan een van haar eerste uitvindingen, de Ever Sharp pencil, uitgevonden in 1912. Sharp heeft haar creatieve geest voortgezet met de ontwikkeling van technologisch innovatieve producten om het leven te veraangenamen, comfort te bieden, perspectief te verbreden en productiviteit te vergroten. Sharp staat bekend om haar pioniersgeest in onder anderen de ontwikkeling van de elektronische calculator en de Liquid Crystal Display (LCD) technologie. Naast de productie van ?eindproducten? speelt Sharp ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van digitale technologieën zoals opto-electronics, infrarood, semiconductors en flash-memory. Meer informatie: www.sharp.eu.

Publicatiedatum: 26 augustus 2009

Reacties