Partner

Paul van de Kooi Keukens op Maat BV

Bij Paul van de Kooi worden altijd de binnenkasten (corpus) van watervast verlijmt berken multiplex gebruikt.

Massief houten laden die geheel uitgetrokken kunnen worden zorgen ervoor dat u niet meer op uw knieën hoeft te zitten om wat achter uit het kastje te pakken.

Uiteraard werkt Paul van de Kooi met diverse merken apparatuur, denk hierbij aan Pitt Cooking, Miele, Gaggenau, Viking, Wolf Sub-Zero, Siemens, Novy, Gutmann e.d.

MEER TONEN

Witte massief eiken

Witte massief eiken keuken. Gemaakt door Paul van de Kooi. De binnenkasten (corpus) van de keukens zijn gemaakt van watervast verlijmt berken multiplex. Laden zijn volledig uittrekbaar en van massief beukenhout. Het werkblad is van keramiek, koel/vries combinatie en fornuis / afzuigkap van Viking. De opstelling straalt een grote mate van rust uit omdat de keuken opgebouwd is uit maatwerk. Geen standaardkasten maar maatwerk waardoor er een bepaalde symmetrie kan ontstaan.

Op maat gemaakt

Paul van de Kooi ontwerpt en vervaardigt op maat gemaakte moderne keukens. Een keuken met strakke lijnen, met of zonder kookeiland. Alle moderne keukens worden gemaakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit.

Meer lezen over
'Witte massief eiken'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.