string(1) "p"

Wat kost een houten keuken?

Stel uw unieke houten keuken samen

Eeuwen geleden werd hout al gebruikt als de basis voor meubelen...

En vandaag de dag is het nog steeds niet weg te denken in ons interieur. Zo ook in de keuken. Omdat hout een natuurlijk product is, is iedere houten keuken uniek. Met het uitgebreide hout- en fineerassortiment van Keller Keukens kunt u altijd uw houten droomkeuken realiseren. U heeft keuze uit strakke modellen, kadermodellen of gegroefde modellen. In licht of donker hout en in grove structuren of juist met een fijnere nerf.

Wat kost een houten keuken?
Uw persoonlijke houten keuken is op verschillende manieren samen te stellen. Geeft u de voorkeur aan natuurlijke producten? Dan passen onze houten keukenfronten perfect in uw persoonlijke keuken. U kunt ook kiezen voor houtfineer. Dat is iets vriendelijker voor uw portemonnee maar heeft nog steeds de uitstraling van massief hout.

Houdt u van de warme, natuurlijke uitstraling van hout maar past een houten keuken niet binnen uw leefsituatie of budget? Dan bieden onze kunststof houtrepro’s uitkomst. Deze zijn aantrekkelijk geprijsd, makkelijk te onderhouden en haast niet van echt hout te onderscheiden.

Lees er nu meer over, klik hier.