Design met rvs en hout

RVS eiland van 5.5 meter met ruw eiken kastenwand.

Een rvs brug van 5.5 meter lang en 16cm dik waarin een gaskookplaat en de spoelzone in verwerkt is. Door de lange overhang ontstaat er een enorm ruimtelijk en transparant geheel. Stoer en elegant. De opbergruimte voor deze keuken is gesitueerd in de kastenwand achter het eiland. Een ruwe kastenwand waarin zelfs de bestekladen in verwerkt zijn. Ondanks dit uitzonderlijk ontwerp is het een JP Basic keuken waardoor het geheel toch vriendelijk geprijsd is.

 

Maten:
Eilandkeuken 550cm lang x 80cm breed, 98cm hoog. Kastenwand 300cm breed en 240cm hoog.


Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:
Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €31.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €28.500,-


JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.