Profielfoto van Merito
Merito
Eigen Haard 14, 8561 EX Balk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Roestvrijstalen keuken

Een rvs aanrechtblad van Merito kan worden vervaardigd in verschillende afmetingen met verschillende randprofileringen, randhoogten en met diverse oppervlakte afwerkingen. De rvs spoelbakken worden in het rvs aanrechtblad gelast, waardoor een naadloze overgang tussen de spoelbak en het aanrechtblad ontstaat. De rvs rechtbladen kunnen worden uitgevoerd in hoogtes variërend vanaf 12 mm t/m 200mm (afhankelijk van de bladbreedte). 

Rvs maatwerk

merito-roestvast-staal-keukenblad-3.jpgEr kan gekozen worden voor een 4 mm dik massief aanrechtblad met een haaks ingelaste spoelbak, die geheel op maat kan worden gemaakt (geen rvs hoekbladen mogelijk). Bij een randhoogte vanaf 80 mm kunnen er ook stopcontacten in de voorrand van het aanrechtblad geplaatst worden wat zeer functioneel is.

Alles wat Merito maakt is rvs maatwerk. Zij hebben niets op voorraad, alles wordt naar wens van de klant gemaakt en is dus rvs maatwerk. Zij beschikken over een goed geoutilleerd machinepark en deskundige medewerkers die jarenlange ervaring hebben met het verwerken van roestvrijstaal. 

Naast rvs maatwerk voor keukenstudio's en grootkeukenleveranciers maken zij ook regelmatig designspecials voor binnenhuisarchitecten en interieurbouwers, variërend van tafels tot sanitair.

Voordelen Merito

- maatwerk
- flexibiliteit
- korte levertijden
- betrouwbaarheid
- vakkundigheid
- optimale kwaliteit
- goede prijs-kwaliteitverhouding

Meer van Merito Bekijk alle