Complete RVS keuken op maat

Wij kunnen een complete RVS keuken, geheel op maat, aan u leveren. Naast dat een keuken in RVS er super strak uitziet is het ook zeer hygiënisch!

Complete RVS keuken op maat

Kiest u voor een RVS keuken, dan kiest u voor een samenhangend geheel dat rust uitstraalt.  Een keuken, geheel in RVS, kan bestaan bijvoorbeeld uit een RVS achterwand, een RVS kookplaat en een RVS spoelbak. Wilt u de spoelbak in een andere kleur? Dat kan! Een gehele RVS keuken heeft naast een mooie uitstraling ook veel praktische voordelen. RVS kan goed tegen een stootje. De naadloze overgang tussen deze onderdelen voorkomt viezigheid, dus vieze kitranden of gleuven zijn daardoor verleden tijd. Ideaal als u houdt van hygiëne. 

Meer van Merito Bekijk alle

Rvs keukenblad

Rvs is erg praktisch; corrosiebestendig, duurzaam en hygiënisch. Rvs kan ook echter heel mooi zijn! Wat dacht u van een rvs keukenblad gecombineerd met volkern? Prachtig strak rvs blad voorzien van mooie rondingen. Het blad is 25 mm hoog en de afwerking is glad mat geborsteld.Tevens is het blad voorzien van een strak ingelaste spoelbak en een vlak ingebouwde inductiekookplaat. Alles wat Merito fabriceert is rvs maatwerk, zodoende kan alles naar de wensen van de klant worden vervaardigd. U kunt dus zelf kiezen wat voor spoelbak, kookplaat, afwerking/finish, randhoogte, afmeting e.d. u wilt hebben.

Merito