Foto: restylexl-eikenhouten-keuken-maatwerk

Innovatieve eikenhouten keukens RestyleXL

RestyleXL maakt eikenhouten keukens op maat, waarbij ze het eikenhout combineren met diverse materialen.

De komende jaren zullen keukens, meer nog dan voorheen, de dubbelfunctie bekleden van een plek waarin je samenkomt met vrienden en familie, waarbij direct voeding bereid kan worden, in een omgeving van stijlvol design. De keuken als ultieme lifestyle plek, waar onder het genot van een glaasje, de laatste ins & outs met elkaar gedeeld kunnen worden. Waarom nog een hippe horeca club bezoeken, wanneer je dit thuis voorhanden hebt.. Juist!

Eikenhouten keukens - verantwoord design

Als geen ander heeft het bedrijf RestyleXL begrepen wat de hedendaagse lifestyle keuken inhoudt voor haar publiek. Wensen van klanten worden direct vertaalt naar een tijdloze design keuken van bijvoorbeeld eikenhout. Binnen de eigen werkplaats van RestyleXL in Oudewater wordt iedere eikenhouten keuken op maat gemaakt voor de klant. De designers van RestyleXL zijn trendwatchers bij uitstek; het mag dan ook geen verrassing heten dat het gebruikte eikenhout speels met uiteenlopende materialen wordt gecombineerd. Denk hierbij aan betonnen elementen, graniet, zink en rvs-onderdelen, of hoogglans units; zolang er maar een spannend effect bereikt wordt, praktisch en duurzaam in gebruik, tijdloos en avantgardisch van design.

Eikenhouten keukens op maat.

Baas in eigen keuken

De klant heeft een hoop zeggenschap in het ontwikkelen van de eigen keuken. Logisch. Wie wil er nu niet zelf bepalen welke onderdelen een absolute must zijn in de keuken en welke merk apparatuur er geplaatst moet worden. Daarnaast denken de meubelmakers en designers van RestyleXL mee met de klant; een absolute voorwaarde om een lifestyle keuken op maat te ontwikkelen.

Eikenhouten keukens op maat

De eikenhouten keukens van RestyleXL worden op maat voor de klant ontwikkeld. Wel zo handig. Zo wordt iedere ruimte optimaal benut en krijgt je keuken een geheel eigen, unieke touch. De eigentijdse keuken bezit veel losse units, zwevende elementen en bestaat uit meerdere natuurlijke materialen. De eikenhouten keukens uit de werkplaats van RestyleXL kunnen zowel van nieuw als oud eikenhout gemaakt worden.

Oud eikenhout

RestyleXL heeft een uniek concept in handen voor het vervaardigen van oud eikenhouten keukens. Het oud eikenhout is afkomstig van antieke vloeren, deuren en huizen uit Europese landen. En dat zie je! Het oud eikenhout maakt een doorleefde indruk, met een duidelijk patroon van knoesten en nerven, verkrijgbaar in diverse lichte kleurschakeringen. Een eikenhouten keuken van dergelijk hout is robuust & stoer en uitermate geschikt voor intensief keukengebruik.

RestyleXL heeft een uniek concept in handen voor het vervaardigen van oud eikenhouten keukens.

Nieuw eikenhout

Toch liever een keuken van nieuw eikenhout? RestyleXL levert in principe iedere houtsoort. Van Steigerhout & sloophout, tot nieuw eikenhouten keukens. Kenmerkend van nieuw eikenhout is de relatief licht gele teint. Het hout is minder doorleefd en gebruikt, waardoor je minder kleine oneffenheden zult mogen verwachten. Voor de toepassing van zowel oud- als nieuw eikenhout geldt dat beiden bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

Meer informatie: www.restylexl.nl

Publicatiedatum: 20 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties