Landelijke houten keuken

Ruw eiken landelijke keuken met een natuurstenen werkblad | JP Basic.

JP Basic Landelijke keuken

Landelijke ruw eiken keuken.


Deze door JP Walker geleverde Landelijke ruw eiken JP Basic keuken is een maatwerkkeuken waarvan de basis standaard is. Stoere ruw eiken fronten die greeplijst uitgevoerd zijn in combinatie met de rvs-look greeplijst. Eenvoudige lange lijnen die zorgen voor rust en een ruimtelijk gevoel. Deze keuken is voorzien van een extra diep granieten werkblad van 70cm diep wat aangenaam in gebruik is. Het Apparatuur was bij deze keuken gekozen uit de stal van Atag gekozen. Royale gaskookplaat met Fusion Vulcano wokbrander en een goede afzuigkap van Airodesign zorgen voor een fijne kookzone. JP Walker werkt ook graag met apparatuur uit de stallen van Smeg, Neff, Miele en Gaggenau.

 

Maten:

Hoekkeuken 400x200cm breed en 94cm hoog. Hoge kasten 124cm breed 240cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

JP Basic ruw eiken keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €24.000,-

Luxe houten maatwerk variant inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €29.000,-

Boekenkast, 280cm breed, 40cm diep en 550cm hoog, massief eiken met verstelbare schappen €9.600.-

Trap, 100cm breed, hoogte 290cm, massief eiken €4500.-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

 

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.