Landelijke Ruw Eiken Keuken

Landelijke keuken van ruw eiken met een beton keramiek blad

 

Een slanke houten keuken met ruw eiken fronten en een lichtgrijs beton keramiek werkblad heeft een landelijke uitstraling.

Deze maatwerk keuken is van alle gemakken voorzien en voldoet volledig aan de wensen van de klant. Om het totaalplaatje compleet te maken heeft JP Walker de eettafel, stellingkast en een bibliotheek geheel in stijl gemaakt. Alles maatwerk en naar idee van de klant.

 

Maten:

Hoekkeuken 340cm x360 breed, 65cm diep 94cm hoog.


Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €32.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €29.500,-


JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.