Partner

Freerk Feddema Keukens

Keukenkeus en Vloerenkeus Noardburgum loodst klanten met goed advies probleemloos door elke keuken.

De huisvesting van Keukenkeus is voor een deel verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf in Noardburgum, maar de klanten komen er vooral graag voor de persoonlijke service en het persoonlijke advies en natuurlijk het uitgebreide assortiment in alle soorten landhuisstijl- of boerenkeukens.

Keukenkeus is recent vernieuwd met een boven verdieping Fornuizen en een samenwerking aangegaan met Vloerenkeus. Ook voor laminaat, Tapijt, vinyl en de nieuwe pvc-vloeren kan men vanaf nu terecht in de monumentale boerderij aan de doorgaande weg in Noardburgum.

 

MEER TONEN

Keukenkeus Noardburgum

Op zoek naar een nieuwe keuken? Dan hebt u vast al heel wat merken, types en uitvoeringen gezien.

ProductomschrijvingOp zoek naar een nieuwe keuken? Dan hebt u vast al heel wat merken, types en uitvoeringen gezien. En ongetwijfeld hebt u daarbij ook ervaren dat standaardkeukens niet zomaar in uw huis passen. De stijl klopt niet, de maten kunnen niet worden aangepast aan uw situatie of de kleur is niet wat u zoekt: er is altijd wel wat. Gelukkig kan het ook anders. Keukenkeus Noardburgum biedt ongekende mogelijkheden voor een keuken op maat in uw stijl en kleur. Kortom, voor de keuken die écht bij u past!
 

Meer lezen over
'Keukenkeus Noardburgum'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.