Keuken Milano

Handgemaakte keuken vervaardigd uit verroest staal

Model Milano. Deze handgemaakte keuken vervaardigd uit verroest staal is op maat gemaakt. Het uitgangspunt van dit ontwerp was om een keuken te ontwerpen met een geheel eigen karakter. Een karakter wat staat voor het anders zijn, anders denken en anders doen van JACOB.

Model Milano

Model Milano zoals te zien in onze showroom te Apeldoorn is opgebouwd uit de volgende onderdelen. Het keuken meubilair is gemaakt van verroest staal. Het staal heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor het niet afgeeft of verder roest.

Het werkblad is gemaakt van gestort beton, dit zet het robuuste uiterlijk van de keuken kracht bij. Daarnaast is de keuken voorzien van een betonnen tegeltjes spoelbak, een mat zwarte kraan van het merk MGS en losse gaspitten in het werkblad van het merk Pitt cooking. De wand is afgewerkt met een afstotende betonstuc, de lampen zijn van het mer Frezoi (welke ook los bij ons te bestellen zijn).

JACOB levert maatwerk in STALEN KEUKENS

De stalen keukens van JACOB worden op maat gemaakt. Dit betekend dat elke stalen keuken qua opstelling en afmeting passend gemaakt wordt voor uw woning. Elke stalen keuken wordt met de hand bewerkt en afgemerkt in de kleur en stijl naar wens. 

 

Voor meer keukens klik hier