Ruw Robuuste Keuken

Een robuuste keuken met twee gezichten. Enerzijds ruw eiken hout en anderzijds gelakt eiken hout voorzien van onregelmatige groeven.

Ruw Robuuste Keuken

Robuuste houten keuken

Een robuuste keuken met twee gezichten. Enerzijds ruw eiken hout en anderzijds gelakt eiken hout voorzien van onregelmatige groeven.

De rvs grepen en rvs apparatuur zorgen voor een moderne touch en toch vallen ze door hun soberheid amper op en laten zich goed combineren met het ruwe en gelakte eiken hout.

Deze sobere luxe houten maatwerk keuken laat zich uitstekend combineren met het moderne van kranen en het natuurlijke van het ruwe hout. Eenvoud heeft hier de boventoon.

 

Maten:
Keuken 420cm breed, 80cm diep 96cm hoog. Hoge kastenwand tegen keuken 200cm breed 260cm hoog. Hoge kasten tegenover de keuken 140cm breed en 260cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:


Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €36.000,-

JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €32.000,-

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.