Ruw met Beton Keuken

Een ruw eiken keuken met een aanrechtblad van beton.

Ruw met Beton keuken van JP Walker

Ruw eiken keuken met een aanrechtblad van beton.

Een mooi contrast van industrieel beton met natuurlijk ruw eikenhout en het authentieke van de AGA Masterchef Cooker.
Het ruwe eiken zorgt voor een natuurlijk en warme uitstraling in de mooie tijdloze witte ruimte. De schouw met eiken rand is volledig geintegreerd in de wand woning. Door de combinaties van materialen en apparatuur ontstaat er een Authentiek stoer mondern houten keuken.

 

Maten:
Keuken 170cm x500x210cm breed, 70cm diep 94cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:


Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €35.000,-

JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €31.000,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.