Partner

JP Walker Keukens

JP Walker ontwerpt en maakt graag houten keukens en meubelen op maat.

Bedrijfsoverzicht jeanpaulwalker.nl

Ruw Essen Keuken

Ruw Essen Keuken van JP Walker

Ruw Essen stadskeuken.

In een kleine stadshuis midden in het centrum van Leeuwarden staat deze ruw essen keuken. De keuken sluit naadloos aan bij de wensen van de bewoner. Tijdloos en toch modern maar ook authentiek.
Het betonnen blad en de horizontale lijnen van de rvs grepen zijn modern. Het ruwe white essen is samen met de dikke balken waar verlichting geïntrigeerd is er stoer. Het Falcon Fornuis die de verwachtingen waar maakt geeft de authentieke knipoog. Precies zoals de bewoner het voor ogen had.

 

Maten:
Keuken 340cm breed, 70cm diep 95cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €16.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €15.000,-


JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.

Meer lezen over
'Ruw Essen Keuken'?

meer van deze professional

Houten Keuken

Het eiland staat op granieten poten die aan de ene zijd...

Houten Keukens

Beton is uitstekend geschikt om in de moderne ...

Ruw Eiken Keuken

Toon alle 23 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.