Houten Keuken

Landelijk ruw houten keuken.

Een prachtige houten keuken wat geheel naar wens opmaat ontworpen en gemaakt is van ruw eiken hout. Moderne details gecombineerd met een knipoog naar authentiek. 
Ruw eiken met een verhaal. Een leven vol noestjes, scheurtjes en sporen van het leven. Een natuurstenen aanrechtblad met een gefijnde rand gecombineerd met de modern witte ombouw van de houten keuken.
Deze keuken is tijdloos, stijlvol en zeker smaakvol.

 

Maten:
HoekKeuken 360cm x300 breed, 65cm diep 94cm hoog. Geen hoge kasten aanwezig.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken incusief apparatuur:
Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €18.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €16.500,-

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.


JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.