Keuken geheel naar eigen wens

Tijdloze houten keuken.

Een persoonlijke keuken doordat deze geheel gemaakt is zoals de familie het wenste. Gemaakt van eikenhout met een ringgreepje voor een tijdloze uitstraling maar wel voorzien van alle moderne gemakken.
Deze keuken is door de familie zelf voorzien van echte handgemaakte witjes die door een familielid beschilderd zijn. Persoonlijker kun je het niet maken.

 

Maten:

Hoekkeuken 380x230cm , 60cm diep, hoogte 94cm. 

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €25.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €23.000,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.


JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.