Houten design keuken

Vlak eiken keuken met eetgedeelte aan het eilend

Houten keukeneiland met geintegreerde tafel.

Deze vlak eiken keuken met besalt gray keramieken werkblad is mooi in de lengte geaccentrueerd, door de eettafel op de zelfde hoogte als het eiland aan te bevestigen maakt het heel gemakelijk om te kunnen koken waar je vrienden/familie/kinderen bij te kunnen zitten. Met een wijnkoeler naast de koelkast kun je al helemaal genieten met alles bij de hand.

Maten:

Eiland 360cm x 100 breed, tafel 160x 100cm breed, Kastenwand 580cm lang, 245cm hoog.


Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €42.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €39.500,-

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.