Eco keuken van RestyleXL

Bent u toe aan een nieuwe keuken? En wilt u echt eens iets anders? Denkt u dan eens aan een keuken van steigerhout of sloophout. RestyleXL is expert op het gebied van eco keukens. Elk exemplaar is uniek en op maat gemaakt. Er nagenoeg alleen maar gewerkt met ecologische materialen. De massief houten deuren gemaakt van gerecycled hout maken deze keukens tot unieke exemplaren.

Eco keuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken? En wilt u echt eens iets anders? Denkt u dan eens aan een keuken van steigerhout, eikenhout of bijvoorbeeld barnwood. RestyleXL is expert op het gebied van eco keukens. Elk exemplaar is uniek en op maat gemaakt

Een rustieke sfeer, stijlvolle inrichting en allerlei mogelijke combinaties: oud hout is dé trend van het moment. Oude, verweerde planken zorgen voor een authentiek karakter. Het unieke materiaal en ontwerp van een sloophouten keuken geven uw interieur een warme, speciale sfeer. De eco keukens van RestyleXL zijn ecologische, milieuvriendelijke producten.

Alles is mogelijk

RestyleXL maakt keukens van sloophout en oud hout. Wat ooit plafondbalken en vloerplanken waren, wordt verwerkt tot een prachtige nieuwe keuken. Deze wordt helemaal op maat gemaakt. Uw wens staat hierbij centraal. Kiest u voor grenen, eiken, barnwood, sloophout? Wilt u het hout combineren met een betonnen werkblad of heeft u liever een aanrechtblad van natuursteen? Wilt u houten frontjes of heeft u ze liever gelakt? Alles is mogelijk!

Weersinvloeden

Het oude hout krijgt het authentieke karakter door de inwerking van de weersinvloeden. Regen, wind en zon geven het hout een uniek karakter. Een steigerhouten keuken bijvoorbeeld geeft uw interieur een karakteristieke en trendy sfeer. Bouwmaterialen zoals cement zorgen er onder andere voor dat het hout zijn grijze kleur krijgt.

Over RestyleXL

RestyleXL uit Woerden is al 10 jaar leverancier van trendproducten gemaakt van gebruikte materialen. Kopen bij RestyleXL betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Een meubel van Nederlandse bodem, vervaardigd in eigen werkplaats. Kom gerust eens langs in onze showroom! Wij adviseren u graag. In onze showroom staan diverse keukens om te bekijken. Of kijk op onze website www.restylexl.nl.

 

Video over de producten van RestyleXL