Foto: 201708/Der-Kreis_Long-Island-keuken-licht.jpg

Op vakantie in eigen keuken

Thuiskomen van vakantie heeft altijd twee kanten. Aan de ene kant is het jammer dat die heerlijke vakantie ten einde is.

Aan de andere kant is het altijd fijn om weer in je eigen huis te zijn. Kon je in je eigen huis maar het vakantiegevoel ervaren, dan hoefde je niet eens op vakantie. Dat is het uitgangspunt geweest tijdens het ontwerpen van de Long Island Kitchens. Door het gebruik van stoer hout(look), prachtige natuurlijke tinten en de robuuste vormgeving waan je het strand altijd en overal dichtbij. Op vakantie in eigen keuken!

Levendig hout

Door het gebruik van ‘levendig’ hout met natuurlijke kenmerken krijgt de keuken de karakteristieke Long Island uitstraling. Hout is een mooi materiaal : het zorgt er voor dat het licht op een natuurlijke manier wordt gereflecteerd in je keuken. Je haalt als het ware de zon naar binnen en ervaart zo elk dag een ‘vakantiegevoel.’

Tijdloos

Long Island Kitchens keukens zijn niet nostalgisch of modern. Ze hebben een verbazende tijdloosheid en passen in interieurs met uiteenlopende stijlen.

Reacties